Hello everyone,after installing SkyHelios and opening it I get the following error in the command window:Welcome to SkyHelios!DirectX Version 11 detected.SQLITE-Version: 3.15.2Spatialite-Version: 4.3.0aC:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Windows\System32\OpenSSH\;C:\Program Files\MATLAB\R2019b\bin;C:\Users\sarah\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps;;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\Mogre;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\SQLite;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\Spatialite;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\Rasterlite;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\GDAL;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\ProjNet;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\Poly2Tri;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\Dockpanel;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\CMT;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\log4net;C:\Users\sarah\OneDrive\Dokumente\SkyHelios\SkyHelios\lib\gmap.net.windows.1.8.5SQLITE-Version: 3.15.2Spatialite-Version: 4.3.0aOGR-Version: 2.2.0devInitSpatiaMetaData() error:"table spatial_ref_sys already exists"Spatialite Target CPU: x86_64-w64-mingw32GEOS-Version: 3.5.0-CAPI-1.9.0 r4084GEOS-ena: 1GEOS-Advanced-ena: 1GEOS-Trunk-ena: 0The second error message says:"Cannot load file or assembly Mogre.dll or any of its dependencies. Cannot find specified module."I alreday moved Mogre.dll to my main folder but that did not help.Hope someone can help me out.Thanks in advance!